Ukazuje się od 1953 r. Jest najlepiej znanym w środowisku miesięcznik poświęcony piekarstwu, ciastkarstwu, produkcji czekolady, wyrobów karmelarskich, lodów i innych słodyczy. Nakład pisma to ok. 5 500 egzemplarzy.
W każdym numerze znajdą Państwo informacje na temat:
- krajowych i zagranicznych nowości w dziedzinie techniki i technologii,
- możliwości zakupu maszyn i urządzeń, surowców i półproduktów,
- ważnych wydarzeń z życia branż (targi, wystawy, sympozja, konkursy),
- krajowych i międzynarodowych stowarzyszeń branżowych,
- receptury, porady fachowe i prawne, interpretacje przepisów normalizacyjnych, sanitarnych, bhp,
- warunków prowadzenia działalności gospodarczej na wspólnym rynku europejskim.
Serdecznie zapraszamy do współpracy.
Adres:
02-156 Warszawa, ul. Lechicka 14
tel. (+48 22) 846 60 72
fax (+48 22) 846 50 35
email: cukiernicy@cukiernicy.pl